File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/3/1/p_image.php

Dasa Control Systems på Elmia Wood 2017!    ​

Forester är den 6:e generationens apteringssystem från Dasa och bygger på den samlade erfarenheten som ackumulerats från föregående generationers system. När de första två produkterna i den senaste familjen utvecklades, Forester H70 och H60, skedde det i nära samarbete med ledande tillverkare av skördare, skotare och aggregat. Resultatet är en produkt som tar aptering och mekaniserad avverkning till en helt ny nivå. Forester H70/H60 erbjuder ett ledande apteringssystem i en modern programmeringsmiljö, som ger ett tydligt och lätthanterligt användarinterface för föraren. Forester H70/60 har fullt stöd för den nya standarden för rapportering och monitorering, StanForD2010. 


Nu är det dags för nästa omgång produkter i Forester-familjen att göra sin debut; Forester H50 premiärvisas på Elmia Wood 2017 och kommer utöka erbjudandet av ledande apteringssystem från Dasa Control Systems! När StanForD2010 rapportering inte krävs så erbjuder Forester H50 ett intuitivt och lättanvänt apteringssystem som möjliggör produktiv skogsavverkning i en mängd olika applikationer. Fokus har varit på att förenkla installation och användning samt möjliggöra effektiv felsökning. Återigen har vi samarbetat med ledande tillverkare tidigt i vår produktutvecklingsprocess för att säkra rätt innehåll och prestanda i den slutliga produkten. Forester H50 kommer finnas tillgängligt på mässan för intresserade kunder att utforska nykomlingen i Forester-familjen på egen hand – lillebror till H70/H60 är sannerligen slagkraftig!

 

I Forester-familjen kommer det ske ytterligare en premiär; Forester F30 en intuitiv och modulär programvara för produktiva Skotare. Forester F30 är StanForD2010-kompatibel och erbjuder anpassad funktionalitet för att effektivisera skotarförarens dagliga arbete. Utöver Forester H50/F30 kommer Dasa Control Systems också visa sin nya lösning för uppkoppling av tunga maskiner. På Elmia Wood 2017 kommer Dasa lansera sitt nya erbjudande av lösningar för uppkopplade, intelligenta maskiner och utrustningar för att kunna visualisera dess hälsa och produktivitet via antingen dator eller din mobila enhet du använder; välkommen säger vi till vår nya familjesvit Dasa Connect

 

Dasa har Telematik som ett av tre prioriterade områden och i det nya Dasa Connect har ett dedikerat fokus lagts på visualisering, analys och beslutsstöd. Att enbart samla in och lagra data är inte det viktiga, nyckeln ligger i att omvandla data till information och kunskap. Insamling och visualisering av data från fjärruppkopplade maskiner ger kraftfulla möjligheter att addera affärsvärde för en mängd olika intressenter; Maskintillverkare (OEMs), återförsäljare, maskinägare, platschefer, servicelämnare etc. Detta möjliggörs genom en stabil och säker fjärruppkoppling i kombination med en molnbaserad serverapplikation som levererar värdefull information anpassad till respektive intressents behov. Dasa Connect kommer demonstreras på Elmia Wood 2017 och visa styrkan i uppkopplade lösningar som stödjer ytterligare förståelse om och avkastning från din investering i produktionsutrustning!

 

Dessutom, utöver Forester H50/F30 och Connect, så kommer Dasa Control Systems också visa nyheter från vår nyligen utökade produktportfölj av hårdvara, nämligen mobila controllers, displayer, knappsatser och vridreglage för användning i CAN-baserade maskiner för styrning av arbetshydraulik, drivlina och förarinterface. 

 

Välkomna till monter 812!  

Dasa Control Systems AB, Hammerdalsvägen 3, S-352 46 Växjö | Tel: +46 (0)470 77 09 50 | Fax: +46 (0)470 77 09 87 | info@dasa.se