File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/218/1/p_image.php

dasa5 Apteringssystem

dasa5 Apteringsystem är en produktfamilj bestående av kompletta mät- och styrsystem för styrning av avverkningsprocessen i en skogsskördare. I produktfamiljen finns tre nivåer på systemet anpassade för olika typer av aptering.

d5Bucking

d5Bucking är ett komplett mät- och styrsystem för styrning av avverkningsprocessen i en skogsskördare och har stöd för värdeaptering. Systemet är också helt integrerat med dasa5 styr- och kommunikationssystem.

d5Bucking Prio

d5Bucking Prio har stöd för prioritetsaptering och är bestyckat med en PC. d5Bucking Prio är ett lite enklare apteringssystem kombinerat med kraften hos en PC för rapportering, kommunikation och körning av andra program.

d5Bucking Prio C

d5Bucking Prio C är ett kompakt system och arbetar utan en PC. Programvaran har utformats med fokus på enkelhet vid både konfigurering och drift. d5Bucking Prio C är idealiskt för aggregattillverkare och påbyggare med fokus på enkelhet.


dasa5 systemenheter

dxPC
dxPC är en mobil Windows-baserad persondator avsedd för den krävande miljön i tunga fordon. Paketet består av en 12 tums färgdisplay med pekfunktion, en robust datorenhet kapslad i ett tåligt aluminiumhölje samt ett miljöanpassat tangentbord med styrkula.


Display och dator kan monteras som en enda enhet med datorn fastsatt på displayens baksida. Display och dator kan också monteras var för sig, upp till 3 meter från varandra, vilket gör det möjligt att anpassa monteringen till olika hytter och miljöer.

 

dxPC har tre CAN-bussanslutningar och är förbreredd för anslutning till dasa4 och dasa5 styr- och kommunikationssystem.
 

Dasa Control Systems AB, Hammerdalsvägen 3, S-352 46 Växjö | Tel: +46 (0)470 77 09 50 | Fax: +46 (0)470 77 09 87 | info@dasa.se